Основно меню » Полезна информация

Дом София е официален представител с ексклузивни права за продажби на недвижими имоти построени от новата инвестиционна фирма за град София – КП ГРУП София ООД.

Представяме на Вашето внимание, първата изцяло построена сграда с АКТ 16 с широк изглед към Витоша планина, където се намира и нашият офис. 

Дом София е ново развиваща се фирма за столицата ни, която сега стъпва на пазара на недвижимите имоти. Точно поради това като официален представител на КП ГРУП София, искаме заедно да се докажем пред нашите партньори и клиенти с качество и професионализъм. Искаме да приложим десет годишния ни опит, който имаме в сферата на строителството и знанията, получени за това време от миналите ни успешни проекти, за новите ни такива в София. Предлагаме собствен стил и нововъведения в строителството на нашите домове.

Стартираме нови проекти на жилищни сгради в полите на Витоша планина - Манастирски ливади, Витоша, Бояна и Драгалевци, както и в кварталите Дианабад и Красно село. Нашата мисия и цел е да получим доверие на пазара на недвижими имоти.  В този бизнес на първо място е доверието и самите клиенти, които работят с нас. Ние ги възприемаме като партньори, защото те ни препоръчват на техен кръг познати и близки. Това е най-ценният маркетинг, от който имаме нужда.